Vrijdag 21 juni 2024

Whisky pubquiz

 55,00 incl. BTW

Test je kennis van whisky samen met andere whisky-liefhebbers in een gezellige en competitieve sfeer.

4 op voorraad

Max. aantal gasten

32 personen

Inloop

18u30

Start proeverij

19u00

Inclusief

5 Ambachtelijke hapjes uit eigen keuken, 7 Whiskies

Locatie

Mareveld, Mareweg 23, 6333 BR Schimmert

Beschrijving: Whisky pubquiz

Doe mee aan onze spannende Whisky Pubquiz bij Mareveld en maak kans op een fantastische prijs! Test je kennis van whisky samen met andere whisky-liefhebbers in een gezellige en competitieve sfeer. Onze uitdagende quiz bevat vragen over whiskygeschiedenis, productiemethoden, beroemde distilleerderijen, en nog veel meer. Laat zien dat jij de ultieme whiskyweter bent en beantwoord vragen om punten te verdienen.

Aan het einde van de quiz wordt de winnaar bekendgemaakt en beloond met een prijs die perfect aansluit bij de whiskywereld. Of je nu een doorgewinterde whiskykenner bent of net begint aan je whiskyreis, deze pubquiz biedt een leuke en leerzame ervaring voor iedereen. Doe mee, geniet van heerlijke whisky’s en maak kans op die felbegeerde prijs!

Sfeerfoto's van een eerdere proeverij

Andere suggesties…

 • Vrijdag 22 maart 2024
  Laat je verbazen door een zorgvuldig samengestelde selectie van meesterlijk geblendde whisky's, waar harmonie en balans centraal staan.

  Uitverkocht

 • Whiskytasting around the world
  Vrijdag 16 februari 2024
  Ga mee op een smaakvolle reis over de hele wereld, waarbij je de kans krijgt om de diversiteit en rijkdom van whisky's uit verschillende continenten te ervaren.

  Uitverkocht

 • High Spirits vs. The Rest whisky battle
  Vrijdag 19 januari 2024
  Het is een ware strijd tussen gepassioneerde whiskyexperts, waarbij ze elkaar uitdagen met een zorgvuldig samengestelde selectie van de meest  geweldige whisky's die ze kunnen vinden.

  Uitverkocht