Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over de proeverij of het bestelproces. Daarom hebben we de meest gestelde vragen al voor je op een rijtje gezet. Maar staat jouw vraag er helaas niet bij? Neem dan contact op met info@whiskyproeverij-limburg.nl.

De minimale leeftijd voor deelname proeverij is 18 jaar. Wij schenken geen alcohol aan minderjarigen! Bij twijfel vragen wij je bij binnenkomst naar een identiteitsbewijs met je leeftijd erop.
De proeverijen die wij bieden zijn altijd maatwerk. Bij binnenkomst zie je direct welke whisky (of andere spirit) er geschonken wordt. Wanneer je op de VIP lijst staat verklappen we al vaak een deel van het assortiment dat we die avond gaan proeven.
Sommige van onze whisky ambasseurs hebben een verkoop licentie. Wanneer bijvoorbeeld een proeverij wordt georganiseerd met The Whisky office kan je jouw favoriet die avond ook mee naar huis nemen. Tenminste… als er nog flesjes zijn.

Ja dat kan. Geef tijdens jouw bestelling aan in de bestelnotities dat het een cadeautje is met de naam. Dan maak ik voor jou een cadeaubon op maat die je op je eigen printer kan afdrukken op A4-formaat. Leuk envelopje eromheen en klaar!

Maar let op! Dit geldt alleen voor de whisky tastings die op dat moment aangeboden worden. Wij geven geen algemene cadeaubonnen uit.

Dan is het jammer, maar helaas.  Vol = vol.

Wel kan ik je dan op een wachtlijst zetten voor het geval dat iemand uitvalt i.v.m. ziekte e.d.

Tot een week VOOR de whisky proeverij kan je jouw tickets annuleren. Neem contact op via info@whiskyproeverij-limburg.nl en vermeld hierbij je bestelnummer. Binnen 48 uur (op werkdagen) wordt het betaalde bedrag dan op je rekening teruggestort.

Hierna kunnen wij niet meer garanderen dat je jouw betaling terugkrijgt.

Ja dat kan! Geef in de bestelnotities aan dat het een cadeautje is met de naam. Dan maak ik voor jou een cadeaubon op maat die je op je eigen printer kan afdrukken op A4-formaat. Leuk envelopje eromheen en klaar!

Maar let op! Dit geldt alleen voor de whisky tastings die op dat moment aangeboden worden. Wij geven geen algemene cadeaubonnen uit.

 

Nee, dat is niet mogelijk. Alle proeverijen worden vooraf betaald in verband met het maximaal aantal plekken.

  • Kies de proeverij uit waar je aan wilt deelnemen.
  • Vul het aantal tickets in dat je wil bestellen en “klik op in winkelmand”.
  • Vul je gegevens in.
  • Maak gebruik van een van de betaalmethodes die worden aangeboden.
  • Na betaling ontvang je jouw orderbevestiging per mail.
  • Die avond zorg je dat je de bestelbevestiging kan aantonen bij binnenkomst. (Door bijvoorbeeld de mail te tonen op je mobiel.)

Bij Whiskyproeverij Limburg hechten we enorm veel waarde aan het genieten van onze proeverijen, maar altijd op een verantwoorde manier. We moedigen onze gasten aan om te genieten van de whisky’s en de gezellige sfeer die onze evenementen te bieden hebben.

Echter, als het gaat om onverantwoordelijk gedrag, trekken we een duidelijke grens. Rijden onder invloed is niet alleen gevaarlijk voor de bestuurder, maar ook voor anderen op de weg. We nemen de veiligheid van onze gasten en de samenleving zeer serieus.

Als je deelneemt aan een van onze proeverijen en van plan bent te rijden, moedigen we je aan om verstandige keuzes te maken, zoals het aanwijzen van een nuchtere bestuurder, gebruikmaken van openbaar vervoer, of het regelen van een taxi of een andere vorm van vervoer. We willen dat iedereen een geweldige avond heeft en veilig thuis komt. 

Daarom verwachten dat iedereen die deelneemt aan onze proeverijen zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt.