High Spirits vs. The Rest whisky battle
Vrijdag 19 januari 2024

Whisky battle: High Spirits vs. The Rest

 55,00 incl. BTW

Het is een ware strijd tussen gepassioneerde whiskyexperts, waarbij ze elkaar uitdagen met een zorgvuldig samengestelde selectie van de meest  geweldige whisky’s die ze kunnen vinden.

20 op voorraad

Max. aantal gasten

30 personen

Inloop

18u30

Start proeverij

19u00

Inclusief

5 Ambachtelijke hapjes uit eigen keuken, 7 Whiskies

Locatie

Mareveld, Mareweg 23, 6333 BR Schimmert

Beschrijving: Whisky battle: High Spirits vs. The Rest

Bereid je voor op een epische confrontatie tijdens “High Spirits vs. The Rest”. Deze unieke battle brengt twee grootheden uit de whiskywereld samen: Frans Brouwer van The Whiskyfriend en Mike Gerards van The Whisky Office.

Het is een ware strijd tussen gepassioneerde whiskyexperts, waarbij ze elkaar uitdagen met een zorgvuldig samengestelde selectie van de meest verfijnde en karaktervolle whisky’s die ze kunnen vinden. In een intens duel van geuren en smaken zullen ze elkaar proberen te overtreffen in het ontdekken van verborgen juweeltjes, het onderscheiden van subtiliteiten en het delen van hun diepgaande inzichten.

Maar de uiteindelijke winnaar wordt niet door hen bepaald, maar door jou! Aanschouw dit titanengevecht tussen Frans Brouwer en Mike Gerards, waarbij alleen de beste whiskykenner met de eer naar huis gaat. Dit is een battle die je absoluut niet wilt missen!

Sfeerfoto's van een eerdere proeverij