Whisky tasting met sigaren
Vrijdag 29 september 2023

Whisky & Cigars

 79,00 incl. BTW

Beleef een primeur op het gebied van sigaren tijdens onze exclusieve Whisky & Cigars tasting.

Uitverkocht

Max. aantal gasten

30 personen

Inloop

18u30

Start proeverij

19u00

Inclusief

5 Ambachtelijke hapjes uit eigen keuken, 7 Whiskies, 2 longfiller sigaren die je gaat maken

Locatie

Mareveld, Mareweg 23, 6333 BR Schimmert

Beschrijving: Whisky & Cigars

Onder de begeleiding van gerenommeerde sigarenmaakster Ria Riphagen (je kent haar wellicht ook als Ria Bos) krijg je de unieke kans om je eigen longfiller sigaar te rollen, maar dan met een opwindende twist. Voor de allereerste keer in Nederland zullen we de tabak doordrenken en drogen in de whisky die we tijdens deze avond gaan proeven. Een innovatieve techniek die een extra dimensie van smaakbeleving creëert.

Maar daar blijft het niet bij. We gaan nog een stap verder door de sigaren te injecteren met een vleugje van de whisky. Dit resulteert in een harmonieuze samensmelting van smaken die je papillen zal verwennen op een manier die je nog nooit eerder hebt ervaren.

Stel je voor, terwijl je geniet van de verfijnde whisky’s die we schenken, rook je je zelfgerolde sigaar waarvan de tabak doordrongen is van de whiskytonen. De combinatie van deze unieke sigaren met de uitgebalanceerde whiskyselectie zorgt voor een ongeëvenaarde smaakbeleving die je smaakpapillen zal betoveren.

Mis deze primeur op het gebied van sigaren en whisky niet. En boek snel jouw ticket voor deze exclusieve Whisky & Cigars tasting en ontdek een wereld van smaakinnovatie en ambachtelijke vakmanschap.

Sfeerfoto's van een eerdere proeverij