Whisky proeverij Mike's Favorites
vrijdag 14 oktober 2022

Mikes Whisky Favorites

 47,00 incl. BTW

Tijdens deze tasting gaan wij de top 7 favoriete whisky’s proeven van onze nieuwe whisky ambassadeur Mike Gerards van The Whisky Office. Dat beloofd wat!

Uitverkocht

Max. aantal gasten

30 personen

Inloop

19u30

Start proeverij

20u00

Inclusief

5 Ambachtelijke hapjes uit eigen keuken, 7 Whiskies

Locatie

Mareveld, Mareweg 23, 6333 BR Schimmert

Beschrijving: Mikes Whisky Favorites

Wat is er nu mooier dan samen onze voorliefde voor deze godendrank te delen in een gemoedelijke sfeer met eensgezinden? Als whiskyliefhebbers hebben we er lang op moeten wachten…. Maar eindelijk is het dan eindelijk zover! We gaan weer een whisky tasting organiseren bij Mareveld. Dus zet de datum nu alvast in je agenda: 14 oktober 2022.

En deze wordt wel heel speciaal, want we trappen het seizoen af met onze nieuwe host: Mike Gerards van The Whisky Office uit Schimmert.

Wie is Mike?

Voor degene die hem nog niet kent, Mike is de oprichter van The Whisky Office, beheerder van de Facebookgroep The Dutch Whisky Association en – zoals wel duidelijk is – een groot fan van whisky. Met name independent bottelingen.

“Whisky moet je samen van genieten”, dat is zijn filosofie en zodoende heeft hij van zijn hobby ook zijn werk gemaakt. Een ambassadeur pur sang die zijn liefhebberij graag deelt met de mensen om hem heen. Zijn enthousiasme is dan ook enorm aanstekelijk. En zelfs als je geen kennis hebt van whisky, dan ben je direct na de proeverij een die-hard fan. Want door zijn achtergrond als universitair docent in de genetica, weet hij zijn kennis (en passie) over te brengen als geen ander. Dus dat beloofd wat! 😉

Wat gaan we proeven?

Tijdens deze tasting gaan wij Mike’s top 7 favoriete whisky’s proeven als introductie. En hij weet al dat wij liefhebbers de lat hoog leggen, dus hij mag zijn borst nat maken. Al vertrouw ik er volkomen op dat dat wel goed zal komen. 😜

De whisky’s zelf, houden we nog heel eventjes geheim. Maar als je al vaker een whisky tasting hebt bijgewoond, dan weet je dat er altijd de meest prachtige whisky’s de revue passeren. Dus dat is deze keer echt niet anders. Uiteraard gaat de chef van Mareveld zoals vanouds de bijbehorende hapjes afstemmen op de whisky. Zodat onze innerlijke mens heerlijk verwend kan worden.

Sfeerfoto's van een eerdere proeverij