Exclusieve whisky tasting in Limburg met 5-gangen diner
Zaterdag 28 oktober 2023

Exclusieve whisky tasting: Laten we lekker decadent gaan doen

 99,00 incl. BTW

De ultieme kans om de meest exclusieve whisky’s te proeven in combinatie met de culinaire verwennerij van smaakvolle hapjes die perfect passen bij de whiskyselectie.

Uitverkocht

Max. aantal gasten

30 personen

Inloop

18u30

Start proeverij

19u00

Inclusief

7 Whiskies, 5 culinaire hapjes

Dresscode

Cocktail Chique

Locatie

Mareveld, Mareweg 23, 6333 BR Schimmert

Beschrijving: Exclusieve whisky tasting: Laten we lekker decadent gaan doen

Tijdens deze exclusieve whisky tasting dompel je onder in de wereld van verfijnde whisky’s, speciaal geselecteerd uit het absolute topsegment. Laat je verwennen met deze ongeëvenaarde proeverij vol weelderige smaken en uitgesproken karakter. En ontdek de diepgaande complexiteit en unieke aroma’s van deze kostbare druppels, terwijl je geniet van de elegante ambiance die alleen de meest exclusieve whisky’s kunnen bieden.

Dit is de ultieme gelegenheid voor fervente whiskyliefhebbers om hun smaakgrenzen te verleggen en te genieten van de crème de la crème van de whiskywereld.

Maar niet alleen dat. Ook Mareveld haalt alles uit de kast om deze exclusieve whisky tasting tot een perfecte smaakervaring te maken. Er worden geen alledaagse hapjes geserveerd, maar de meest heerlijke gerechtjes zullen de revu passeren. We starten met een speciaal bereide kreeft, vervolgens een Franse klassieker de steak tartare. Als tussengerecht wordt een visgerechtje geserveerd, die al snel opgevolgd wordt door een lekker stukje vlees dat smelt als boter op de tong. En als dessert een heerlijke moelleux au chocolat.

Sfeerfoto's van een eerdere proeverij